Knjiga o vinu

Knjiga o vinu

U četvrtak, 19.03.2015. godine, u Vrbniku će se održati promocija knjige autora Grgura Marka Ivankovića, KNJIGA O VINU.

Promocija će se upriličiti u 19.00 sati u konobi Žlahtina na Škujici. Ovu prezentaciju autora i knjige organiziraju Bratovština Hrvatskih Vinskih Vitezova, Viteški stol Kastav, Udruga Žlahtina Vrbnik, Udruga Bukaleta Krk, Turistička zajednica Vrbnik.

Promociji će prisustvovati direktor muzeja grada Rijeke gospodin Edvin Dubrović, predsjednik Viteškog stola Kastav ing. Anton Fućak, tajnik Viteškog stola ing. Berislav Srdoć i ostali Vinski Vitezovi Bratovštine te predstavnici udruga Žlahtina i Bukaleta.

Pridružite nam se u četvrtak na Škujici!
Vidimo se!

 

Rasprodano prvo izdanje, objavljeno u Osijeku 2003. godine, zatim sve intenzivniji razvoj vinogradarstva i vinarstva u Slavoniji i Baranji te povećano zanimanje javnosti za kulturu pripreme i konzumacije vina, potaknuli su izdavače na ponovno objavljivanje ove knjige.

Izmijenjenim izdanjem, koje je formatom i oblikovanjem korica gotovo identično izvorniku, čitateljima je pružen još jedan doživljaj – taktilni užitak prilikom čitanja.

Nadamo se da će i ovo izdanje knjige pronaći put do stručnjaka koji se profesionalno bave proizvodnjom vina, kao i do sve brojnijih poznavatelja i ljubitelja pića otjelovljenog u neizmjernim kolorističkim nijansama i osebujnim aromama.

Knjiga je prošle godine uspješno predstavljena proizvođačima i ljubiteljima vina u staroj bačvariji u Kastvu, a ovaj puta bit će promovirana i Vrbničanima.

Ovaj članak pregledan je 1198 puta.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


jedan + = 7

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>