WineRi 2. MEĐUNARODNI ENO – GASTRO FESTIVAL

WineRi 2. MEĐUNARODNI ENO – GASTRO FESTIVAL

Guvernerova palača, Muzejski trg 1, Rijeka (Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Rijeka) 20. – 21. travnja 2018.

 

Međunarodni eno – gastro festival WineRi održat će se po drugi put 20. i 21. travnja 2018. u srcu Grada Rijeke u Guvernerovoj palači (Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Muzejski trg 1, Rijeka). Na festivalu će se veliki broj proizvođača prvenstveno vina, ali i delicija – čokolade i slastica, maslinovog ulja, meda, likera i rakija, suhomesnatih proizvoda i sira iz Hrvatske i susjednih zemalja predstaviti svim zainteresiranim posjetiteljima, te ugostiteljima, restoraterima, hotelijerimai djelatnicima u turizmu Kvarnera.

 

Festival WineRi, kojega su novinari prozvali „odom mediteranskom načinu života“ se održava u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, Rijeka tzv. Guvernerovoj palači koja na dva dana postaje „dionizov hram užitka“, a koja je izabrana kako bi se stvorilo unikatno ozračje za uživanje u eno – gastro delicijama svim osjetilima. Travanj je odabran kao mjesec u kojem su proizvođači spremni za izlazak na tržište, a ponuda na turističkom tržištu Kvarnera još nije definirana, čime se zadovoljava potreba i ponude i potražnje. U sklopu festivala bit će održan čitav niz radionica i predavanja te WTF party i večere. Čitav niz partnera, sponzora i prijatelja festivala već se uključilo u organizaciju festivala. Primorsko – goranska županija odnosno Kvarner i Grad Rijeka zaslužuju biti domaćin ovakvog događanja koje, osim što oplemenjuje turističku ponudu doprinosi edukaciji i razumijevanju svijeta vina i ostalih proizvoda. Pozivamo vas da se prijavite i osigurate svoju izlagačku poziciju na Festivalu!

 

Vinari, želite izlagati na WineRi? Prijavite se ovdje!

 

Organizator:

aha marketing d.o.o.
e: marketing@aha.hr
m: +385 (0) 91 763 9776
www.aha.hr

Ovaj članak pregledan je 2010 puta.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


7 − = pet

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>